Desfrâu la First Class. Dezvăluirile incendiare ale unei foste însoţitoare de zbor

Viaţa de stewardesă la First Class ascunde secrete greu de imaginat pentru călătorul obişnuit. O fostă însoţitoare de zbor care a lucrat zece ani pentru compania aeriană Virgin Atlantic a publicat o carte în care povesteşte experienţele incredibile de care a avut parte la First Class: sex în cabina pilotului, pasageri surprinşi în timp ce făceau sex sau se masturbau, dar şi nenumărate aventuri cu bogătaşi.

Fosta însoţitoare de zbor Mandy Smith, acum în vârstă de 41 de ani, a avut parte de o viaţă incredibilă în cei zece ani în care a lucrat pentru compania aeriană britanică Virgin Atlantic (deţinută de miliardarul Richarad Branson – n.r.), exclusiv pentru călătorii de la First Class. Detaliile picante despre respectiva perioadă au fost dezvăluite în cartea „Cabin Fever“ care se lansează săptămâna aceasta şi în SUA.
… »»» Source: Desfrâu la First Class. Dezvăluirile incendiare ale unei foste însoţitoare de zbor: „Aş putea să spun că am avut câte un bărbat în fiecare port“ | adevarul.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes