DEZASTRU: Cascada Bigăr, cea mai frumoasă din lume, s-a prăbușit! VIDEO

DEZASTRU: Cascada Bigăr, cea mai frumoasă din lume, s-a prăbușit!
DEZASTRU: Cascada Bigăr, cea mai frumoasă din lume, s-a prăbușit!

Cascada Bigăr, cea care a fost desemnată cea mai frumoasă din lume, s-a prăbușit, luni, din cauze naturale, anunță Antena 3.

“Avem, din păcate, și o veste neplăcută Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița, s-a prăbușit astăzi din cauze naturale. ℹ️ Travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate. Colegii noștri sunt la fața locului, iar zilele următoare vom reveni cu mai multe amănunte și imagini“, anunță Regia Nationala a Padurilor – Romsilva.

Cascada Bigăr cea mai frumoasă din lume

Cascada Bigăr, din judeţul Caraş-Severin, din Parcul Național Cheile Nerei, a fost desemnată cea mai frumoasă din lume.

Aceasta este vizitată de peste 100.000 de turişti, după amenajarea eco-turistică a zonei.

Astfel, dacă în perioada 2016 – 2017 au vizitat cascada din vestul ţării 50.000 de turişti, în intervalul 2017 – 2018, numărul lor a depăşit 100.000.

Cel mai mare flux de vizitatori a fost înregistrat în perioada 01 – 06 iunie 2017, imediat după ce au fost finalizate lucrările de amenajare a zonei.

VIDEO Cascada Bigăr s-a prăbușit

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bigarcascadacascada bigarcascada bigar s-a prabusitcheile nereiparcul national cheile nereis-a rupt cascada bigar
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes