Dezastru la CSM București. Cristina Neagu are coronavirus

Dezastru la CSM București. Cristina Neagu are coronavirus
Dezastru la CSM București. Cristina Neagu are coronavirus

Cristina Neagu, super-starul CSM București și al echipei naționale, desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare a lumii, s-a simțit rău și și-a făcut testul. A ieșit din, păcate, pozitiv.

Adi Vasile, tehnicianul de la CSM București, a confirmat informația pentru gsp.ro: Cristina Neagu are coronavirus și este în izolare. Vestea bună este că toate celelalte fete din lot au ieșit negativ la testele COVID-19.

Pe 30 septembrie Cristina a făcut testul pentru că s-a simțit rău, iar pe 1 octombrie a aflat că este pozitiv. S-a autoizolat, acum starea ei este bună, dar va trebui să ne descurcăm fără ea în următoarea perioadă“, a spus Adi Vasile, pentru sursa citată.

Nu se știe cum s-a infectat

Săptămâna trecută, interul stânga de la CSM București și liderul incontestabil al echipei ar fi trebuit să meargă la Craiova pentru pregătirea centralizată a Naționalei de senioare. S-a înțeles însă cu selecționerul Bogdan Burcea pentru a o lăsa la București ca să facă recuperarea la umărul drept, la care nu de mult a suferit o intervenție chirurgicală. Neagu nu a avut voie două zile să miște umărul, urmând ca apoi să treacă la exerciții specifice de recuperare.

Nu se știe de unde, dar pe finalul săptămânii, conform unor surse din cadrul CSM București, Cristina s-a simțit rău, a făcut febră. A făcut testul COVID-19, iar rezultatul acestuia a ieșit pozitiv. Jucătoarea s-a izolat și nu a intrat în acest timp în contact cu nicio altă colegă.

Rămâne de văzut ce va face acum CSM București având în vedere că, la sfârșitul săptămânii, campioana României urma să joace în Norvegia cu Vipers Kristiansand. Legea din Norvegia e clară: toate echipele străine care ajung în țara nordică sunt izolate, li se face test COVID, nicio persoană neavând voie să părăsească hotelul în care stau, până nu vin rezultatele.

Programul lui CSM București în octombrie:
10 octombrie: Kristiansand – CSM București (Liga Campionilor)
14 octombrie: Gloria Buzău – CSM București
18 octombrie: CSM București – Ferencvaros (Liga Campionilor)
25 octombrie: Bietigheim – CSM București (Liga Campionilor)
29 octombrie: CSM București – Activ Prahova
30 octombrie: CSM Galați – CSM București

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cristina neagu cristina neagu coronavirus
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes