Diana Șoșoacă îl amenință pe George Simion! Spune cine se află în spatele AUR. ”Nu va jucați cu focul. Pentru fiecare pas nenorocit pe care l-ați făcut va trebui să plătiți”

Diana Șoșoacă a postat un clip video în care transmite, duminică, un mesaj dur, după ce ar fi primit amenințări telefonice la adresa copiilor ei. Senatoarea exclusă recent din AUR povestește despre o întrevedere într-un bar, la care erau și Sorin Lavric și Claudiu Târziu, promisiunile pe care i le-a făcut George Simion, despre șefii de filiale și cum a fost amenințată că fiului ei i se pregătește un dosar penel fals.

Șoșoacă susține că liderul AUR este șantajat de cineva pentru a nu-și respecta promisiunile făcute față de români în campania electorală:

„Băi George, mă uităm că nu mai ai atâtea distribuiri. Apropo, dragii mei, în spatele AUR se află o echipa de IT-iști puternică, care face tot ceea ce trebuie să facă pe internet. Că să șțiți de unde vine puterea. Păcat că am aflat prea târziu. Am crezut că toți oamenii aia de acolo sunt naționaliști.

George, ești obligat față de tot acest popor. Ți-am zis foarte clar, dacă AUR se destramă va fi ultima șansă a poporului român să răzbească împotriva acestei mafii care depășește mafia siciliană. Asta am descoperit eu la Comisia de Abuzuri.

Ți-am spus să nu-ți bați joc. Ți-am spus că suntem singurele persoane care mai putem schimbă ceva în România. Ce ți-au făcut? Sau nu ai fost niciodată cel care ai zis că ești? De ce nu ai putut să ai o întâlnire cu mine?

Înainte cu o săptămâna de trădarea lui Lavric și Târziu, ne-am întâlnit în patru, la un bar și ai spus atât: Am desființat președinții de filiale și filialele din România. Pentru că vrei să nu provoace nimeni vreun Congres, pentru că vrei să conduci România, ori în calitate de prim-ministru ori în calitate de președinte. Și te-am întrebat „și Călin Georgescu pe care l-ai susținut”, și ai spus „Eu vreau să conduc România”, povestește Șoșoacă.

Amenințată cu fabricarea unor dosare pe numele fiului ei

Ea a continuat cu dezvăluirile, în clipul său video, spunând că i s-a transmis pe căi neoficiale că: „în momentul asta deja se lucrează la înscenarea unui dosar copilului tău pentru droguri, femei, băutură”. Reacția ei a fost vehementă, trecând la amenințări:

Un fir de păr dacă este atins din capul copiilor mei, dau și mai mult din ce am. Nu vă jucați. Pentru fiecare pas nenorocit pe care l-ați făcut va trebui să plătiți.

Știu ce vreți să-i faceți băiatului meu. Știu ce vreți să-mi faceți mie. Și știu ce vreți să-i faceți poporului român. Nu va jucați cu focul. Știu că nu va doriți avocați buni în Parlament. Pe unii îi țineți în lesă, deși sunt avocați excepționali.”, a avertizat aceasta.

Asta e un live făcut că răspuns la amenințările făcute copiilor mei. Luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele pe care vreți să i le faceți băiatului meu. Nu m-ați speriat cu telefonul ăla, m-ați ambiționat”, a conchis Șoșoacă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aur se destrama cine este in spatele aur Diana sosoaca dosar fiu sosoaca sosoaca amenintari sosoaca amenintari george simion
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes