Dima Țui s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor. Jurații show-ului au fost cuceriți de glumele actorului de peste Prut

Dima Țui s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor. Sursa foto: Antena 1
Dima Țui s-a calificat în finala sezonului 14 iUmor. Sursa foto: Antena 1

Numere inedite, glume savuroase și roast-uri de senzație! Acestea sunt ingredientele celui de-al șaptelea episod de audiții iUmor, ingrediente care au dus la o terapie prin comedie pe cinste. Idanna Abignente, Vlad Bieltz, Sethward, Claudiu Toderici, Alexandru Țiproc și Dima Țui sunt concurenții pe care jurații i-au trimis la votul publicului. Iar cel care și-a adjudecat un loc în marea finală a show-ului de umor de la Antena 1 este actorul de comedie de peste Prut.

Duminica aceasta, alți participați vor încerca să-i convingă pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo că merită să treacă în etapa următoare a competiției. Momentele integrale, numărul pregătit de invitatul special și cine va accepta provocarea de a veni în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii pot afla, duminică, 9 aprilie, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Înainte să urce pe scena iUmor, Dima Țui a mărturisit că s-a înscris la audițiile sezonului 14 fără să spună nimănui și, totodată, a dezvăluit care este trucul la care apelează ori de câte ori are emoții. „În momentul în care am emoții, ascult muzică populară și cumva mă scapă de ele. Sunt o groază de emoții. Nimeni nu știe că eu sunt aici, pentru că, în caz de nu o să meargă treaba, o să le zic că n-am fost eu. M-am îngrășat cu cinci kilograme… Dacă nu merge treaba, o să slăbesc și nu o să mă recunoască nimeni“, a declarat concurentul din Republica Moldova în cadrul interviului.

Tânărul actor de comedie și-a început numărul de stand-up pur moldovenesc, lansând ironii după ironii despre sectorul în care locuiește în București. „(…) Eu, de șase luni, m-am mutat în Militari. Mulțumesc că mi-ați dat ocazia să ajung din nou la București. Militari e atât de departe, încât te pornești azi și ajungi mâine. E atât de departe, încât dacă vrei să chemi o fată la tine și e mai plinuță, până ajunge la tine, slăbește. E și un plus aici… Că dacă chemi o fată la tine, rămâne la tine, pentru că e foarte departe“, a spus Dima Țui în prima parte a momentului creat în fața juraților iUmor.

Râsetele au răsunat și mai mai mult în platoul de filmare al emisiunii de la Antena 1, după ce actorul a început să-l imite pe Carla’s Dreams și a făcut câteva glume savuroase în legătură cu beneficiile pe care le-ar putea avea datorită acestei abilități. „Nu există! Se zbârlește părul pe mine!“, a exclamat Robert Tudor care se afla în culise, alături de alți concurenți care așteptau să urce pe scenă. Ulterior, Dima Țui a rugat-o pe Delia să cânte alături de el câteva versuri de-ale lui Carla’s Dreams. „Bravo, domne! Ești angajat!“ a spus Cheloo, în timp ce magicianul și-a exprimat uimirea pentru acuratețea cu care a fredonat versurile: „Nu cred! Carla’s Dreams la iUmor?!?“.

Dima Țui a primit câte un like de la Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, iar de la Delia, un dislike, deși, cântăreața părea impresionată în timpul numărului de stand-up. De altfel, verdictul ei a stârnit controverse la masa juraților iUmor. „Îl cunoaște pe Carla’s Dreams și nu i-a plăcut impersonarea aceasta, îți spun! Eu citesc printre rânduri“, a afirmat în glumă Nelu Cortea.

Terapia prin comedie continuă duminică seara, cu o nouă ediţie de audiții din sezonul 14 iUmor! Printre concurenții care vor urca pe scenă se numără Patrick Cottet Moine. Cine va intra la votul publicului, dar și ce surprize se vor mai petrece, telespectatorii pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dima tui finala iumor iumor
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes