Din 17 septembrie, Cronica cârcotașilor revine cu un nou sezon și cu o altă formulă de prezentare

Din 17 septembrie, Cronica cârcotașilor revine cu un nou sezon și cu o altă formulă de prezentare
Din 17 septembrie, Cronica cârcotașilor revine cu un nou sezon și cu o altă formulă de prezentare

În această toamnă Prima TV te cucerește!  Cea mai cunoscută emisiune de satiră din România, Cronica Cârcotașilor, revine pe micul ecran din 17 septembrie, de la ora 20.00, la Prima TV. Într-o formulă nouă de prezentare, cu Ioana Petric și Codruț Keghes la pupitru, cu o zi nouă de difuzare, în fiecare vineri, și cu o nouă bebelușă, Denisa. 

Din septembrie, la Prima TV weekend-ul începe memorabil, alături de cârcotasii de serviciu. Din 17 septembrie, Ioana și Codruț, alături de întreaga echipă a Cronicii, pleacă la vânătoare de bâlbe iar noul sezon al emisiunii mixeaza luare de  atitudine  cu umorul de calitate. “Nu știu voi, dar eu abia aștept să ne revedem! Vineri de data aceasta, pentru ca să începem weekend-ul exact cum trebuie, cu o porție sănătoasă de râs. De 44 de sezoane Cronicuta este portavocea cârcotașilor din toată lumea, așa că eu și Dezbracatu’ ne-am luat rolul în serios, ne-am unit forțele și vă garantăm că o să fie show. Suntem geană pe toate balbele și atenți la tot ce se întâmplă în Românica. Spunem lucrurilor pe nume, îi tragem de urechi și ne spunem of-ul cum v-am obișnuit: cu îndrăzneală și cu foarte mult umor. Fiți cu ochii pe noi, pentru că v-am pregătit o grămadă de surprize”, spune Ioana Petric.  

La Prima TV trăiești umorul autentic

 În acest nou sezon de Cronică nu putea lipsi din peisaj Dezbracatu, personaj iubit de telespectatori si vedete în egală măsură.  “Merită să vă uitați la Cronică, oricum la ora aia vinerea pe alte posturi nu aveți ce să vedeți. Dezbrăcatu e pe teren până nu se închid iar toate. Și veți vedea cu câtă bucurie m-au primit vedetele la primele evenimente mondene”, spune Codrut, alias Dezbră.

Va fi o seară de vineri de neratat la Prima TV, pentru că puterea va fi în mâna cârcotașilor de pretutindeni. Creatorul Cronicii Cârcotașilor, Șerban Huidu, este cel care coordonează întreaga producție. “Avem foarte multă treabă în această toamnă. Și oferta de bâlbe este mare. Așa că plecăm din nou la vânătoare și mizăm, ca întodeauna, pe ajutorul cârcotașilor din fața micului ecran. Eu voi fi cel care va coordona întreaga echipă să mă voi asigura că, în fiecare vineri seara, telespectatorii Prima TV vor râde. Pentru că asta nu ne poate lua nimeni- să facem haz de necaz. Cronica este, inainte de orice, o emisiune de atitudine si dorim sa o păstrăm așa.”

Ajunsă la sezonul 44, Cronica a pregătit în continuare parodii despre multe emisiuni iar Denise Pilafai și Pămpăliceanu, personaje jucate magistral de Gabriela Marin si Codrut Keghes,  își vor continua aventura și în această toamnă. În cele peste două decenii de la prima apariţie de pe sticlă, Cronica Cârcotaşilor a devenit un brand unic în televiziunea din România, apreciat de telespectatori. Fanii emisiunii sunt și cei pe care întreaga echipă se bazează în noul sezon pentru a surprinde bâlbele de la TV. Noul sezon promite, înainte de orice, atitudine și divertisment de calitate.  Bâlbele TV, Top Ruşinică revin la PRIMA TV spre deliciul tuturor cârcotaşilor din România. Pentru ca în această toamnă Prima TV mizează pe umor, originalitate, creativitate și autenticitate.

Imagini de la filmarile pentru promo-ul emisiunii pot fi accesate aici: https://www.youtube.com/watch?v=yDydfa4ut5U

Cronica e de vazut si pe Facebook (https://www.facebook.com/Carcotasii), Instagram (https://www.instagram.com/cronicacarcotasilor/) sau pe https://www.cronicacarcotasilor.ro/

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cronica carcotasilornoua formula prezentare
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes