Eveniment

Din ciudățeniile alegerilor locale 2020 – Primar, sărbătorit… în cimitir. A câștigat, deși era mort de 2 săptămâni

Ion Aliman, primarul din Deveselu, decedat în urmă cu 10 zile din Cauza COVID-19 şi reales duminică pentru un nou mandat , a fost sărbătorit de locuitori ai comunei, care au mers la mormântul său pentru a-i aduce un omagiu.

Cu lumânări în mâini sau doar cu luminile telefoanelor rmobile aprinse, oamenii s-au adunat în număr mare la mormântul primarului şi au păstrat un moment de reculegere.

”Domnule primar, să ştiţi că i-am bătut la c… gol! E victoria dumneavoatră! V-o dedicăm! Şi pe viitoarea tot dumneavoatră v-o dedicăm. Să ştiţi că o să fiţi mândru de noi. Ştiu că de acolo, de sus, ne vegheaţi”, i-a transmis defunctului o voce din mulţime.

Momentul s-a încheiat cu ”Dumnezeu să vă odihnească în pace!”, rostit de cei prezenţi, care au şi aplaudat îndelung la final.

Din cei 1.600 de alegători care s-au prezentat la urne, 1.020 l-au votat pe Aliman. PSD câştigă majoritatea în Consiliul Local, astfel că viceprimarul care va îndeplini atribuţiile de primar, până la organizarea alegerilor parţiale, va fi social-democrat, conform news.ro.

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a încetat din viaţă în 17 septembrie, la Spitalul Colentina, unde era internat în urma unor complicaţii după infectarea cu virusul Sars-Cov2. El avea 57 de ani.

Aliman fusese confirmat cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie, când a fost internat la Spitalul Municipal Caracal. Ulterior, la cererea familiei, el a fost transferat la Spitalul Colentina din Capital.

Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie a candidat pentru al treilea mandat.

Alte știri de interes

Cine mai poluează Bucureștiul? Descoperirea făcută de Garda de Mediu

Gloria Pascu

Amenzi usturătoare pentru administratorii unor localuri în care se desfăşurau evenimente cu zeci de participanţi

Gloria Pascu

Racla cu moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou, scoasă din Catedrala Patriarhală. Prefectul Berbeceanu a verificat respectarea normelor

Mihnea Tudor

Caz incredibil la Constanța: O femeie a fugit din spital cu bebelușul său, ambii cu Covid

Mihnea Tudor

Fregata „Regina Maria” participă la o nouă misiune NATO

Mihnea Tudor

Focuri de armă în Bucureşti, pentru prinderea unui bărbat care a furat o maşină şi a fugit

Mihnea Tudor

Doi militari români, răniţi în timpul unei misiuni în Afganistan

Saghin Cristian

Curtea Constituțională: Tăriceanu poate fi anchetat pentru acuzațiile de abuz în serviciu și uzurparea de calități oficiale

Mihnea Tudor

ORA de IARNĂ – Duminică dăm ceasurile înapoi. Cum este afectată circulația trenurilor

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »