Din lumina reflectoarelor, la mulsul oilor. Marmotele vesele ajung, miercuri, în Sibiu

Din lumina reflectoarelor, la mulsul oilor. Marmotele vesele ajung, miercuri, în Sibiu. Sursa foto: Antena 1
Din lumina reflectoarelor, la mulsul oilor. Marmotele vesele ajung, miercuri, în Sibiu. Sursa foto: Antena 1

Mâine seară, de la 20.30, Marmotele vesele ajung în Sibiu pentru o experiență unică în mijlocul naturii. Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță vor lua contact cu ceea ce înseamnă „viața la stână”, în cea mai nouă ediție România are Roast, la Antena 1.

Încercarea de a face cele mai bune roast-uri despre România aduce echipa Marmotele vesele într-un alt oraș simbolic, Sibiu. Mâncarea tradițională dusă la superlativ, dar și stânele de oi din împrejurimi fac din Sibiu un izvor nesecat de inspirație pentru materiale roast-urilor celei mai noi ediții România are Roast.

Mâine seară, de la 20.30, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță vor experimenta din plin viața la stână.

„Nu mai era pic de civilizație acolo, doar picior de oaie cât vedeai cu ochii”, a spus Cătălin Bordea odată ce a ajuns la prima probă. Mulsul oilor i-a pus în dificultate pe concurenți, dar nu și pe Nelu Cortea, despre care căpitanul echipei a spus că: „Era în elementul lui”.

Tot Cătălin Bordea a susținut că proba mulsului: „A fost un început de film apocaliptic”. Probele nu tocmai ușoare au adus la lumină aprecierea pe care concurenții și-o poartă unii altora, Radu Bucălae fiind cel care a recunoscut: „Cu cât trece timpul, cu atât îmi dau seama ce membru important este Teodora în această echipă”.

Care a fost aportul Teodorei Nedelcu în echipă, dar și ce roast-uri au fost scrise în urma călătoriei în Sibiu, telespectatorii pot afla urmărind ediția 5 România are Roast, mâine seară, de la 20.30, la Antena 1.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marmotele veselemuls oiromania are roast
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes