Din septembrie, bonuri de masă pentru cei care se vaccinează anti-COVID. Mihăilă spune că mai sunt de îndeplinit doar niște “tehnicalități”

Din septembrie, bonuri de masă pentru cei care se vaccinează anti-COVID. Mihăilă spune că mai sunt de îndeplinit doar niște "tehnicalități"
Din septembrie, bonuri de masă pentru cei care se vaccinează anti-COVID. Mihăilă spune că mai sunt de îndeplinit doar niște "tehnicalități"

Ministrul Sănătăţii, Ioana MIhăilă, anunţă că bonurile de masă pentru cei care se vaccinează cu serul împotriva Covid-19, ar putea fi eliberate din luna septembrie.

Mihăilă precizează că cei vaccinaţi vor primi tichetele chiar de la centrele de imunizare, după ce au făcut schema completă de vaccinare.

”Probabil începând cu luna septembrie, nu știu exact data, dar sunt niște tehnicalități care trebuie îndeplinite. Cadrul legal, asigurarea resursei bugetare, după aceea tipărirea și distriubirea bonurilor de masă. Cred că până în septembie vom reuși să le îndeplinim”, a precizat Mihăilă, potrivit Antena 3.

Bonurile vor fi nominale și vor avea o valoare de 100 de lei, pentru fiecare persoană care a efectuat schema completă de vaccinare, cu unul dintre serurile diponibile în țară.

Potrivit ministrului Sănătății, bonurile de masă vin ca o măsură de stimulare a vaccinării împotriva COVID.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bonuri masaioana mihailaministrul sanatatiiseptembrievaccin anti covid
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes