Dinamo București trece prin momente dificile. Aproape tot lotul are coronavirus

Încă 7 jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu noul COVID-19. Astfel, miercuri, numărul celor infectați a ajuns la 19.

ProSport a aflat că cei șapte jucători infectați cu COVID-19 au fost trimiși acasă, după ce au fost consultați la spital, urmând să stea în izolare timp de 14 zile. Apoi, cel mai probabil, vor fi testați din nou pentru coronavirus.

Dinamo București a anunțat că încă 7 jucători au fost infectați cu noul coronavirus, iar numărul fotbaliștilor care au fost depistați poztiv a ajuns la 18. A 19-a persoană infectată face parte din staff-ul formației dinv ”Ștefan cel Mare”.

Singurii jucători dinamoviști care nu au fost depistați pozitiv la COVID-19 snt Straton, Puljic, Skovajsa, Kostrna, Kilyen, Bani, Deian Sorescu și Mamoutou N’Diaye. Acestora li se vor alătura mai mulți jucători de la academie pentru că Gigi Mulțescu trebuie să găsească o formulă de strat pentru partida de vineri, atunci când Dinamo o va întâlni pe Hermannstadt, ora 20.00.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

coronavirus dinamodinamo bucuresti
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes