Dinamo – FCSB rezultat surpriză, după ce roș-albaștrii s-au jucat cu focul până în ultimul minut

DINAMO - FCSB rezultat surpriză, după ce roș-albaștrii s-au jucat cu focul până în ultimul minut
DINAMO - FCSB rezultat surpriză, după ce roș-albaștrii s-au jucat cu focul până în ultimul minut

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip.

A marcat: Tănase în minuntul 9.

Tănase a pătruns de pe partea stângă spre centru şi a marcat cu un şut de la 16 metri. Roș-albaștrii, deși au dominat partida, au cedat inițiativa în ultimele minute când dinamoviștii au fost la un pas de egalare, în chiar ultima fază a meciului.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Eşanu – A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip – Sorescu, P. Anton, Răuţă (Gol ’58), Fabbrini (Gueye ’73) – G. Creţu (Achim ‘2, Nepomuceno ’73) – Nemec. Antrenor Ionel Gane;

FCSB: Vlad – Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovici – Olaru (Oaidă ’71), Şut (Perianu ’68), Moruţan – Octavian Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman (Vukusici ’77). Antrenor Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Bejan ’10, St. Filip ’57 şi ’79, I. Gane (antrenor) ’82, Sorescu ’88, Anton ’90 / Şut ’64

Cartonaş roşu: St. Filip ’79

Arbitri: Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi şi Mihai Marica – Ionuţ Coza;

Observator de arbitri: Liviu Ciubotariu.

FCSB conduce în clasament, cu 48 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 44 de puncte, şi CS Universitatea Craiova, cu 40 de puncte.

Dinamo rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 8, şi cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 10.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

derby de romania Dinamo - FCSB Dinamo - FCSB rezultat rezultat derby
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes