Directorul Spitalului din Vaslui, internat în comă

Managerul Spitalului Județean din Vaslui, Ana Smaranda Rinder, a ajuns în spital simțindu-se foarte rău. În urma testării a rezultat că este pozitivă la infecția cu noul coronavirus. Ea a ajuns în stare gravă la spital, conform Antena 3, cu suspiciune de infectare cu coronavirus. Din primele informaţii, medicii au vrut să o transporte la un spital din Capitală, însă starea ei este gravă şi nu îi permite acest lucru.

În prezent, managerul spitalului este în comă și colegii se luptă pentru a-i salva viața.

Femeia ar fi luat coronavirusul din Costinești, fiind plecată cu un grup de tineri pe litoral, împreună cu fiul ei. Și acesta a fost testat pozitiv, dar este asimptomatic.

Ana Rinder se afla în izolare de aproape 10 zile, fiind suspectă de infectare cu virusul Sars CoV-2. Fiul femeii face parte din grupul de 30 de tineri care au fost la Costinești şi în rândul cărora s-a confirmat un caz de COVID-19.

Tânărul a început şi el să se simtă rău astăzi.

Imediat după întoarcerea la Vaslui, managerul ar fi participat la o întâlnire cu mai mulți medici și cu cei de la DSP, întâlnire la care au participat aproximativ 30 de persoane.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Ana Smaranda Rinderdirector spital vaslui comaManagerul Spitalului Județean din Vasluimedic coronaviruspetrecere costinesti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes