Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, internat în stare gravă la Urgențe

Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, internat în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău
Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, internat în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău

Celebrul Nicolae Botgros a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, fiind diagnosticat cu COVID-19. Conform cotidianul.md, din cauza complicaţiilor a ajuns la spital în stare gravă.

Fiul dirijorului, Corneliu Botgros, a menționat că tatăl său, Nicolae Botgros, este în stare gravă, dar stabilă şi suportă consecinţele luptei cu noul coronavirus.

Nicolae Botgros internat în stare gravă

Fiul artistului a mai spus că mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a mai adăugat că mai multe detalii nu ştie pentru că ei sunt izolaţi în spital fără telefoane. Iar despre starea lor află doar de la şeful secţiei unde sunt internaţi, mai scrie Cotidianul.md.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

botgros covidbotgros spitalNicolae Botgros covidNicolae Botgros internatNicolae Botgros internat în stare gravăNicolae Botgros spital
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes