Distracție mare la Mamaia: Hora turiștilor, în fața teraselor – VIDEO

Hora COVID - Mamaia. foto: captura VIDEO
Hora COVID - Mamaia. foto: captura VIDEO

Pe reţelele sociale au apărut imagini cu mai multe persoane ce dansau hora sâmbătă seară în centrul staţiunii Mamaia, în zona de promenadă, unde se află terasele.

Ministerul de Interne s-a sesizat după difuzarea pe rețelele de socializare a imaginilor în care se vede cum zeci de oameni s-au prins într-o horă, în fața unui resturant din Mamaia, fără a respecta nicio măsură de protecție COVID. Corpul de Control al M.A.I. va ajunge luni pe litoral, pentru a cere explicații atât organizatorilor, cât și polițiștilor.

VIDEO – Hora ”COVID” Mamaia 2020

“Imaginile video au fost aduse la cunoştinţa conducerii IPJ Constanţa în jurul orei 22.30, iar în trei minute un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia a ajuns la faţa locului, în zonă nefiind semnalată vreo problemă. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că incidentul la care facem referire s-ar fi produs în jurul orei 22.05. Datorită muzicii live care cânta la o terasă şi a atmosferei create, în mod spontan, mai mulţi trecători – posibil turişti – au format o horă, pe care au dansat aproximativ trei minute”, a transmis Monica Dajbog, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

IPJ Constanţa mai spune că a decis suplimentarea efectivelor în staţiunea Mamaia, începând de duminică. Evenimentul a avut loc în condițiile în care în județul Constanța este din nou alertă COVID. Primăria și-a suspendat programul cu publicul după ce depistarea unui focar în instituție, iar la Vama Veche o terasă a fost închisă după ce o angajată a fost testată pozitiv.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

hora covid hora mamaia
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes