Divorț șoc în show-biz: Pepe și Raluca Patramă și-au spus adio. Urmează actele oficiale

Divorț șoc în show-biz: Pepe și Raluca Patramă și-au spus adio. Urmează actele oficiale
Divorț șoc în show-biz: Pepe și Raluca Patramă și-au spus adio. Urmează actele oficiale

Pepe a anunțat, în cadrul unui videoclip postat pe YouTube, că el și soția sa, Raluca Pastramă, au convenit să pună capăt căsniciei și să divorțeze la notar. Discreți și mereu cu zâmbetul pe buze unul în compania celuilalt, cei doi aveau căsnicia perfectă și nimeni nu ar fi crezut că vor pune vreodată punct căsniciei lor.

Îndrăgitul cântăreț a dorit să îi lămurească pe cei care au sesizat o ruptură între el și soția sa, prin intermediul unei filmări postate pe Youtube.

”Mai bine aflați de la mine”

Zvonurile conform cărora cei doi s-au despărțit au invadat presa de cancan în ultimele zile, iar Pepe a hotărât să ofere informații cu privire la acest aspect. În cadrul unui filmuleț postat pe YouTube, intitulat ”Mai bine aflați de la mine”, solistul a recunoscut că divorțează de frumoasa lui soție.

Cu tristețe în glas, Pepe a făcut nefericitul anunț, mărturisind că nu mai locuiește sub același acoperiș cu bruneta de două săptămâni. Artistul a dat de înțeles că nu este în totalitate de acord cu decizia de a divorța, Raluca fiind cea care a luat horărârea de a pune capăt relației.

”Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine”, a spus cântărețul latino.

De asemenea, Pepe a declarat că cei doi s-au înțeles cu privire la separare și că sunt doi oameni suficient de maturi pentru a înțelege că este important să își crească cele două fetițe într-un mod cât se poate de civilizat.

Pepe a dezvăluit că nu va exista vreun proces, de vreme ce el și soția lui au ajuns la un consens și s-au despărțit în mod amiabil. Scopul videoclipului său a fost cel de a oferi detalii concrete cu privire la divorț, fără a lăsa loc de eventuale interpretări.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

divort pepe si raluca pepe a divortat de raluca pepe divort pepe divorteaza pepe si raluca divort raluca pastrama divort
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes