DN1 blocat, duminică dimineaţă, lângă Azuga. Un copac de 15 metri s-a prăbuşit peste un autoturism. Două persoane au ajuns la spital. Circulația, reluată

UPDATE – Ambii răniţi au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
Oficialii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova au precizat că femeia în vârstă de 32 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism de coloană cervicală şi un traumatism toracic.
Pasagerul are şi el un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial, un traumatism la coloana cervicală, iar imediat după accident a avut o sângerare nazală care s-a oprit.

UPDATE – În cădere, copacul a dărâmat un stâlp care susţine firele de alimentare cu energie electrică şi a rupt cablurile electrice, care au căzut pe marginea carosabilului.
La ora transmiterii acestei ştiri, copacul a fost tăiat şi îndepărtat, iar traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă a drumului, fiind dirijat de către poliţişti.

Autorităţile care iniţial anunţaseră că în autoturismul strivit de copac se aflau patru persoane au revenit asupra informaţiei, subliniind că în maşină se aflau şoferiţa şi un pasager.

UPDATE – Două persoane aflate în autoturism sunt transportate la spital, transmite Poliţia judeţeană Prahova. Este vorba despre femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 32 de ani, şi despre un pasager în vârstă de 35 de ani.

UPDATE – Potrivit primelor date, şoferul autoturismului acuză dureri în zona feţei, fiind evaluat medical. În cădere, bradul a avariat şi un stâlp de electricitate şi gardul unui imobil, conform Centrului Infotrafic.
Traficul este oprit pe ambele sensuri, se acţionează pentru remedierea situaţiei şi se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Traficul rutier este întrerupt, duminică, în staţiunea Azuga, unde un copac a căzut peste un autoturism, anunţă ISU Prahova.
Conform sursei citate, patru persoane se aflau în autoturism, toate reuşind să iasă singure din maşină. Două dintre ele sunt asistate medical.
La faţa locului intervin salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sinaia. Aceştia vor tăia şi îndepărta copacul, care are aproximativ 15 metri lungime şi al cărui trunchi are diametrul de 70 de centimetri.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

azuga blocaj dn1 circulatie valea prahovei trafic dn1
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes