Eveniment

DNA – Denunțul făcut de fiul Sorinei Pintea pe numele lui Liviu Pop, clasat

Fiul fostului ministru al Sănătății îl acuza pe senatorul PSD că a ilegal mai multe tranșe de bani. Însă, denunțul pe care l-a făcut Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, împotriva lui Liviu Pop a fost clasat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

„DNA clasează cauza deschisă în baza denunțului formulat de Pintea Ionuț împotriva senatorului Pop Liviu Marian întrucât fapta nu există”, conform deciziei procurorilor.

*Adevarul a învins !*
În februarie 2020 am fost acuzat de Pintea Ionut, fiul doamnei ministru Sorina Pintea de implicarea mea în presupusele activități ale mamei sale cu domnul Coste Mihai, caz care a fost intens mediatizat la acea vreme.
Prin ordonanța nr.112/P/2020 din 18.05.2020 emisă de către DNA, s-a stabilit adevarul, respectiv s-a dispus clasarea cauzei privind denunțul formulat împotriva mea de către Pintea Ionut întrucât *fapta nu exista.*
Încă de la început mi-am susținut nevinovația cu privire la aceste acuzații nefondate, mincinoase”, a reacționat Liviu Pop printr-un mesaj postat pe Facebook.

Imediat după ce Sorina Pintea a fost arestată pentru luare de mită, Ionuț Pintea a susținut că a fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop, care l-ar fi rugat să se întâlnească urgent cu cineva. Ajuns la o pizzerie din Baia Mare, Ionuț Pintea ar fi constatat că s-a întâlnit exact cu denunțătorul din dosarul mamei sale, care i-ar fi spus că i-a mai dat patru tranșe de bani lui Liviu Marian Pop.

Liviu Pop a recunoscut că a vorbit la telefon cu Ionuț Pintea, dar a negat toate acuzațiile referitoare la bani. În urma acuzațiilor aduse în spațiul public de Ionuț Pintea, și Liviu Pop a depus o plângere penală pe numele fiului fostului ministru al Sănătății.

În 29 februarie, Sorina Pintea a fost arestată preventiv de Tribunalul Bucureşti, însă a fost eliberată din arest pe 6 martie, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, instanţă care a plasat-o sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Poliţist înjunghiat pe stradă, în Eforie Nord. Agresorul, prins cu focuri de armă

Mihnea Tudor

Udrea, chemată să dea socoteală, în fața judecătorilor, în dosarul campaniei lui Băsescu, din 2009. Un procuror a cerut peste 12 ani de închisoare pentru ea și 15 pentru Ioana Băsescu

Daniela Arnăutu

Ieșean reţinut de DIICOT, după ce a ridicat un colet cu… materia primă pentru… 93000 de doze de drog

Daniela Arnăutu

Moștenirea Trump: Cum va fi amintirea celui de-al 45-lea președinte? Întrebările la care doar istoria va putea răspunde

Daniela Arnăutu

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Clădirea a fost evacuată

Daniela Arnăutu

Clotilde Armand vrea zboare toată conducerea RAPPS, pentru felul în care a fost lăsat să se degradeze Hotel Triumf, clădire monument istoric

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »