Doctorul Ciomu a murit la 73 de ani

Doctorul Ciomu a murit la 73 de ani
Doctorul Ciomu a murit la 73 de ani

Medicul Naum Ciomu, care, în 2004, a secţionat penisul unui bărbat în timpul unei operaţii, a murit, anunţul fiind făcut, luni, de clinica în cadrul căreia acorda consultaţii.

”Începem săptămâna cu o veste trista: Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au anunţat, luni, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, reprezentanţii Ghencea Medical Center.

Reprezentanţii clinicii în care medicul acorda consultaţii au apreciat că acesta ”a fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experienţă şi memorie monumentală, un coleg minunat”.

”A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg şi mentor. Condoleanţe familiei şi celor apropiaţi”, au mai transmis reprezentanţii centrului medical. El avea 73 de ani.

În 2004, medicul Naum Ciomu a secţionat din greşeală penisul unui bărbat, în timpul unei operaţii. Ulterior, medicul nu a mai putut opera, însă a continuat să acorde consultaţii şi să predea la Universitatea de Medicină din Bucureşti.

Naum Ciomu a terminat Facultatea de Medicină Generală IMF Bucureşti în 1973 şi era doctor în ştiinţe medicale din 1996.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a murit ciomu ciomu penis doctorul ciomu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes