“Doctorul minune”, final de poveste

Povestea incredibilă de viață a lui Ali Vefa, strălucitul chirurg diagnosticat cu autism, se apropie de final. Fanii serialului vor avea parte de momente absolut fabuloase urmărind ultimul episod al îndrăgitei producții, astăzi, 7 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

O lecție de viață memorabilă, așa s-ar descrie, pe scurt, “Doctorul minune”, serialul care a cucerit fani în întreaga lume.

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, în ultimul episod al acestui sezon “Doctorul minune”, fanii producției își vor lua rămas bun de la îndrăgitele personaje care ne-au bucurat și impresionat de-a lungul a săptămâni întregi, prin dăruirea și devotamentul față de semenii lor.

Deși viața a fost extrem de anevoioasă pentru tânărul Ali Vefa (Taner Olmez), diagnosticat cu autism, iată că acesta a demonstrat . Le-a arătat oamenilor cât de uluitoare poate fi o astfel de persoană pentru cei din jur, dar mai ales ne-a învățat că barierele prejudecăților pot fi risipite.

Incredibile trăiri îi vor pune la încercare și în acest ultim episod pe protagoniștii îndrăgitei producții “Doctorul minune”. Pentru cuplul Ali-Nazli se întrevede un viitor fericit, nesperat chiar de aceștia. Cei doi tineri îndrăgostiți, rezidenți chirurgi în prestigiosul Spital Berhayat, din Istanbul, urmează a avea un copil, o veste incredibilă despre care Ali încă nu știe nimic, asta pentru că Nazli, iubita lui, se teme de reacția lui în această situație…. Toți ceilalți colegi ai tinerilor rezidenți sunt fericiți pentru importantul pas în viață celor doi îndrăgostiți.

Nazli va fi extrem de surprinsă de reacția lui Ali atunci când îi va da vestea incredibilă că dragostea lor a dat și că vor deveni părinți.

Ferman va avea parte de o surpriză din partea frumoasei Beliz și a lui Vuslat. Deși renumitul doctor a demisionat, acesta realizează că plecarea lui din prestigioasa instituție este o greșeală.

Momente impresionante vor încheia acest sezon “Doctorul minune”, odată cu difuzarea ultimului episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând de mâine, 8 decembrie, telespectatorii vor putea urmării noi episoade din “Prizonieră destinului”, producția ce îi are că protagoniști pe Demet Ozdemir, în rolul Zeynep, și Ibrahim Celikkol, în rolul Mehdi. Serialul “Prizoniera destinului” urmează să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ali vefa doctorul minune final doctorul minune Kanal D
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes