Doi adulți și un copil au murit în urma unui grav accident lângă Secuieni

Un accident cu trei maşini s-a produs, luni, pe DN2 Roman-Bacău, în judeţul Neamţ, fiind implicate şase persoane. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, iar doi adulţi şi un copil, din aceeaşi maşină, au fost deja declaraţi decedaţi. Intervenţia la faţa locului continuă.

UPDATE: Poliţiştii din Neamţ au stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.
Au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

Într-o maşină erau trei persoane, toate trei fiind declarate decedate. În autoutilitară era şoferul care a fost transportat la spital, iar în cea de-a doua maşină erau două persoane.

Intervenţia echipalor de la faţa locului continuă, poliţiştii urmând a stabili vârstale victimelor şi mecanismul producerii accidentului.

UPDATE: ISU Neamţ anunţă că a fost declarat şi decesul unui copil. Toate cele trei persoane care au murit erau din aceeaşi maşină.

UPDATE: ISU Neamţ a anunţat că două victime, adulţi au fost declarate decedate.

Se continuă manevrele de resuscitare pentru alte victime, inclusiv minori.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Roman-Bacău, în apropierea localităţii Secuienii Noi, judeţul Neamţ, a avut loc o coliziune între trei autovehicule. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a traficului în 60 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe E 85, în comuna Secuieni, în care au fost implicate trei autoturisme.

În autoturisme se află şase persoane, trei dintre acestea fiind încarcerate.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident langa romanaccident secuienimorti secuieniplan rosu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes