Doi copii, de 10 şi 14 ani, băiat și fată, suspecţi în cazul tâlhăririi lui Charlie Ottley. UPDATE: Au fost prinși

Doi copii, de 10 şi 14 ani, băiat și fată, suspecţi în cazul tâlhăriei lui Charlie Ottley
Doi copii, de 10 şi 14 ani, băiat și fată, suspecţi în cazul tâlhăriei lui Charlie Ottley

Doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, sunt principalii suspecţi în cazul tâlhăriei comise asupra jurnalistului britanic Charlie Ottley. Aceştia au fost duşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara pentru audieri.

UPDATE – Polițiștii au reușit să-i identifice pe autorii jafului căruia i-a căzut realizatorul de documentare Charlie Ottley, care a rămas fără geantă într-un parc din centru municipiului Timişoara.

“În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit identificarea și depistarea, în zona Pieței 700, a trei minori(2 băieți și o fată), cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care ar fi bănuiți de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timișoara, ce aparținea unui bărbat.

Aceștia au fost conduși la sediul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara,în vedere audierii”, anunță IPJ Timiș.

”În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei minori (2 băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat”, a transmis, luni seară, IPJ Timiş.

Cei trei au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara, în vedere audierii.

Vrea înapoi cardul cu imaginile

Drona a fost sustrasă, alături de echipamente de filmare, de la jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru seria “Wild Carpathia”, în zona centrală a municipiului Timişoara.

Jurnalistul a povestit cum a fost jefuit în zona centrală a Timişoarei, afirmând că stătea pe bancă, iar cineva s-a apropiat şi i-a luat rucsacul în care se aflau echipamente de filmare şi a fugit.

Ottley a precizat că s-a luat după hoţ, dar acesta era mai bine antrenat. El a făcut apel la cel care a furat echipamentele să îi înapoieze cardul cu imaginile filmate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

charlie ottley jurnalist jefuit suspecti jaf
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes