Doliu în PSD Constanța » A murit tatăl Adinei Florea

Dumitru Florea, consilier județean PSD și tatăl prim procurorului SIIJ Adina Florea, a murit la vârsta de 79 de ani, în urma unui infarct.

„Suntem onorați că te-am cunoscut, prietenii și colegii tăi. Sincere condoleanțe familiei!” au postat reprezentanții PSD Constanța, joi seara, pe Facebook. Potrivit unor surse din organizația județeană a PSD Constanța, nea Florică, așa cum îi spuneau prietenii, a suferit un infract, nemaiputând fi salvat.

”Profund îndurerat, mă alătur familiei și tuturor celor care îl deplâng pe Dumitru Florea, consilier județean PSD, om implicat al județului nostru și un înțelept de la care noi, cei mai tineri, am avut mereu ce învăța. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Florică!”, scrie și deputatul Horia Țuțuianu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța în mandatul 2016-2020.

Dumitru Florea, unul dintre cei mai longevivi consilieri județeni ai PSD Constanța, timp de șase mandate, era unul dintre cei mai cunoscuți agricultori din județ, având zeci de hectare de culturi la Topraisar și Lumina. Și o avere impresionantă. A intrat în politică la începutul anilor 90. Inițial a fost în tabăra lui Petre Roman, ulterior a lui Traian Băsescu, la PD, dar, ulterior, a preferat să activeze în PSD.

El a ținut să sublinieze, întotdeauaa, că activitatea lui politică nu a influențat nicioadată cariera fiicei sale, procurorul Adina Florea, șefa SIIJ.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dumitru florea a murittata adina florea a murittatal adina florea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes