Dolly Parton s-a vaccinat. A marcat momentul cu versiunea ”Vaccine” după celebrul său hit ”Jolene” – VIDEO

Dolly Parton s-a vaccinat. A marcat momentul cu versiunea ”Vaccine” după celebrul său hit ”Jolene” - VIDEO
Dolly Parton s-a vaccinat. A marcat momentul cu versiunea ”Vaccine” după celebrul său hit ”Jolene” - VIDEO

Dolly Parton a marcat momentul vaccinării sale anti-Covid cu o versiune a piesei „Jolene” pe care a fredonat-o la Vanderbilt University Medical Center din Nashville, Tennessee.

Parton, în vârstă de 75 de ani, a primit serul Moderna marţi. „Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, I’m begging of you, please don’t hesitate” (vaccin, vă implor, nu ezitaţi, n.r.), a fredonat ea.

Cântăreaţa a donat, anul trecut, către Vanderbilt University Medical Centre, 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna, care, potrivit studiilor, are o eficacitate de 95%.

„Sunt suficient de bătrână pentru a-l primi şi suficient de deşteaptă să îl primesc”, a spus ea într-un clip publicat online.

Între vedetele care au fost vaccinate până în prezent anti-Covid se numără naturalistul David Attenborough, în vârstă de 94 de ani, actorii Jane Fonda, în vârstă de 83 de ani, Ian McKellen, în vârstă de 81 de ani, Michael Caine, 87 de ani, şi Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, cântăreaţa şi actriţa Bette Midler, 75 de ani, şi muzicianul Elton John, în vârstă de 73 de ani.

VIDEO Dolly Parton – Jolene, la vaccinare

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Dolly PartonDolly Parton - Jolenedolly parton vaccin
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes