Dominic Fritz propune eliminarea unei restricții ABSURDE!

Dominic Fritz propune eliminarea unei restricții ABSURDE!
Dominic Fritz propune eliminarea unei restricții ABSURDE!

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a anunțat că va propune abrogarea hotărârii Consiliului Local care obliga proprietarii de animale de companie să obțină acordul vecinilor de bloc. Edilul consideră această „restricție absurdă”.

Decizia de a propune abrogarea vine după ce un timișorean a pierdut în instanță un proces intentat din cauza acestei absurdități:

„Probabil ați aflat de aventura în instanță a unei hotărâri de Consiliu Local adoptată de Consiliul Local al Municipiului Timișoara în 2007 care obligă proprietarii animalelor de companie să ceară acordul vecinilor de bloc. Această HCL a fost contestată în instanță de un deținător de animale de companie. Azi a pierdut procesul – Primăria a câștigat, dar asta nu mă bucură. Voi propune Consiliului Local să abrogăm această HCL și să o înlocuim cu un regulament care prevede dreptul timișorenilor de a avea animale de companie – da, cu respectarea drepturilor vecinilor, dar fără a menține această restricție absurdă”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

animale de companie acord vecini animale de companie timisoara Dominic Fritz primarul Timișoarei
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes