Ce mai citim pe net

Dominic Fritz propune eliminarea unei restricții ABSURDE!

Dominic Fritz propune eliminarea unei restricții ABSURDE!
Dominic Fritz propune eliminarea unei restricții ABSURDE!

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a anunțat că va propune abrogarea hotărârii Consiliului Local care obliga proprietarii de animale de companie să obțină acordul vecinilor de bloc. Edilul consideră această „restricție absurdă”.

Decizia de a propune abrogarea vine după ce un timișorean a pierdut în instanță un proces intentat din cauza acestei absurdități:

„Probabil ați aflat de aventura în instanță a unei hotărâri de Consiliu Local adoptată de Consiliul Local al Municipiului Timișoara în 2007 care obligă proprietarii animalelor de companie să ceară acordul vecinilor de bloc. Această HCL a fost contestată în instanță de un deținător de animale de companie. Azi a pierdut procesul – Primăria a câștigat, dar asta nu mă bucură. Voi propune Consiliului Local să abrogăm această HCL și să o înlocuim cu un regulament care prevede dreptul timișorenilor de a avea animale de companie – da, cu respectarea drepturilor vecinilor, dar fără a menține această restricție absurdă”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Marcel Ciolacu a discutat cu preşedintele Parlamentului European David Sassoli despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă

Gloria Pascu

Liderul PNL Neamţ, Mugurel Cozmanciuc, reacție după ce DNA l-a trimis în judecată

Mihnea Tudor

Ion Cupă: ”România avea nevoie în Parlament de un partid ca PMP”. Unii liberali îi dau dreptate

Gloria Pascu

Raed Arafat, mesaj tranșant pentru Ion Cristoiu: ”M-am săturat de personaje ca dumneavoastră”

Mihnea Tudor

Anca Dragu, concluzii deloc optimiste după audiențele online: Oamenii vor să progreseze, dar țara le coboară doar bariere în drumul lor

Mircea Furdu

De ce pleacă Dinescu de la TVR1? Stelian Tănase: Plecarea e legată de conducerea TVR

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »