Donald Trump: Nu vă temeţi de covid. Iese din spital pentru că ”se simte bine”

Preşedintele Donald Trump a anunţat pe Twitter că se simte ”foarte bine” şi că în cursul zilei de luni va pleca din spitalul militar unde a fost tratat pentru Covid-19, în pofida unui val de infecţii declanşat la Casa Albă cu numai patru săptămâni înainte de alegeri.

Trump, care a anunţat vineri că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi a fost internat în aceeaşi zi la Walter Reed National Military Medical Center, a spus că va pleca de acolo la ora 6:30 p.m EDT (22:30 GMT).

”Voi pleca de la extraordinarul Walter Reed Medical Center la ora 6:30 p.m.. Mă simt foarte bine. Nu vă temeţi de covid. Nu îl lăsaţi să vă domine viaţa. Am dezvoltat, sub administraţia Trump, nişte medicamente şi cunoştinţe foarte bune. Mă simt mai bine ca acum 20 de ani”, a scris Trump pe Twitter.

Trump, în vârstă de 74 de ani, a avut febră mare şi a primit un supliment de oxigen după ce nivelul oxigenului său din sânge a scăzut vineri, potrivit medicului său de la Casa Albă, Sean P. Conley.

Medicii l-au tratat cu un steroid, dexametazonă, care în mod normal este utilizat pentru cazurile cele mai grave. Preşedintele a mai fost tratat cu redemsivir şi cu un medicament experimental cu anticorpi monoclonali dezvoltat de compania Regeneron.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

donald trump iese din spital donald trump spital trump covid trump pleaca din spital
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes