Dosarul COLECTIV s-a reîntregit și se va judeca în complet de divergență, la toamnă

Dosarul COLECTIV s-a reîntregit și se va judeca în complet de divergență, la toamnă
Dosarul COLECTIV s-a reîntregit și se va judeca în complet de divergență, la toamnă

Curtea de Apel București a decis, miercuri, în complet de divergență, respectiv de trei judecători, conexarea dosarului care îi privea pe funcționarii din dosarul Colectiv și care fusese amânat pentru dezbateri în 22 septembrie la cel al patronilor Colectiv și Golden Ideas Firework.

Procurorii avocații părților vătămate și civile, și ai patronilor au fost de acord, în masă, cu cererea din oficiu a Curții, în vreme ce avocații funcționarilor s-au opus.

Avocatul fostului edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a arătat în fața instanței că lasă la aprecierea acesteia necesitatea reunirii celor două dosare.

„Având in vedere situația de față se impune reunirea cauzelor. Hotărârea trebuie soluționată de același complet si in integralitatea ei. Dosarul trebuie sa fie unitar pentru justa sa soluționare”, a explicat magistratul DNA.

Totodată și consilierul juridic ce reprezintă Inspectoratul pentru Situații de Urgență s-a opus reunirii celor două dosare.

După ascultarea tuturor părților instanța a stabilit pe loc reunirea celor două dosare, reîntregirea cazului colectiv și reluare dezbaterilor în completul de divergență în 22 septembrie.

„Divergența fiind parțială avocații celor din dosarele DNA si DNA Militar sa se pregateasca pentru audierea clienților lor si readministrarea de probe esențiale pentru completul de divergență”, a atras atenția la final instanța de judecată.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a decis reconexarea dosarului colectivcurtea apel bucuresti
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes