Două accidente în care au fost implicate şapte autovehicule, pe A2, pe sensul către Capitală, în zona localităţii Fundulea

Două accidente în care au fost implicate şapte autovehicule au avut loc duminică pe A2, pe sensul către Capitală, în zona localităţii Fundulea. O persoană a solicitat îngrijiri medicale. Traficul în zonă este restricţionat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 38, pe sensul către Capitală, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, au avut loc două coliziuni în care au fost implicate 7 autovehicule, evenimente în urma cărora o persoană a solicitat îngrijiri medicale. 

Traficul rutier a fost restricţionat pe a doua bandă, pentru o perioadă circulându-se îngreunat pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident a2accident funduleatrafic a2trafic restrictionat a2
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes