Două femei au fost rănite, după un incendiu provocat de o puternică explozie într-o locuinţă din Ţifeşti

Două femei au fost rănite, marţi seară, în urma unei explozii care s-a produs în locuinţa lor, în comuna vrânceană Ţifeşti, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Conform reprezentanţilor ISU Vrancea, explozia s-a produs la o butelie, într-o locuinţă din comuna Ţifeşti, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Două femei care se aflau într-o cameră au fost rănite.

“Două echipaje cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu şi 1 ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Focşani intervin în comuna Ţifeşti, la un incendiu produs în urma unei explozii de butelie. Incendiul se manifestă pe circa 30 mp, în interiorul unei camere. Două persoane au suferit arsuri de gradele I şi II pe cca. 50% din suprafaţa corporală şi primesc îngrijiri medicale de la echipajele SMURD, urmând a fi transportate la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Vrancea.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incendiu tifesti isu vrancea tifesti
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes