Draga Olteanu Matei a murit. Actrița avea multiple afecțiuni

Draga Olteanu Matei a murit. Actrița avea multiple afecțiuni
Draga Olteanu Matei a murit. Actrița avea multiple afecțiuni

Draga Olteanu Matei a murit în această noapte, la Spitalul ”Sf. Spiridon”, din Iaşi, unde fusese internată în urmă cu câteva zile, pentru o hemoragie digestivă. Draga Olteanu Matei avea 87 de ani. Draga Olteanu Matei, memorabilă în teatrul şi filmul românesc, iubită de public şi respectată de colegi, a jucat în peste 90 de producţii cinematografice, 50 de piese de teatru şi 100 de producţii de televiziune.

Şefa UPU SMURD Iaşi Diana Cimpoeşu a declarat că, în pofida eforturilor echipei medicale, starea actriţei s-a degradat, ea având multiple afecţiuni.

De altfel, marţi medicul declara că Draga Olteanu Matei era în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic., fiind o pacientă ”extrem de fragilă”, care necesita în continuare menţinerea funcţiilor vitale.

Draga Olteanu Matei a fost internată vineri la Spitalul ”Sf, Spiridon” din Iaşi, fiind adusă de la Piatra Neamţ.

”A suferit o hemoragie digestivă superioară, cea mai probabilă cauză fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl are de mai multă vreme pentru o afecţiune cardiovasculară. Este vorba de o pacientă şi cu afecţiuni cronice, boli cardiovasculare şi endocrine.

O pacientă care a fost preluată în urgenţă. S-a început terapia şi investigaţiile diagnostice. Este în anestezie, terapie intensivă, pentru Clinica de Gastroenterologie şi Patologie Iaşi”, declara atunci medicul Diana Cimpoeşu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

draga olteanu a murit draga olteanu matei a murit draga olteanu matei deces
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes