Dragoş Benea (PSD): Domnul Daea nu mai traversează aceeaşi perioadă de favorabilitate pe care o avea în Guvernul Dăncilă. La rotativă va fi unul din oamenii care va fi pus în discuţie

Europarlamentarul PSD Dragoş Benea a declarat, marţi seară, în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, despre ministrul Petre Daea, că nu mai traversează aceeaşi perioadă de favorabilitate pe care o avea în Guvernul Dăncilă. Despre prestaţia ministrului Agriculturii în scandalul fermierilor, Benea a arătat că în ultimele luni a fost subiect de discuţie şi este convins că la rotativă va fi unul din oamenii care va fi pus în discuţie.

”Discuţii privind ministeriatul domnului Daea, în PSD, există, sunt dezbateri vii. E adevărat că ultimul cuvânt este la preşedintele Ciolacu, dar domnul Daea, dacă vreţi, nu mai traversează aceeaşi perioadă de favorabilitate pe care o avea în timpul când era ministru în Guvernul Dăncilă”, a spus eurodeputatul.

Dragoş Benea a admis că s-a discutat şi se discută în partid despre portofoliul de la Agricultură.

”Mai implicit, dacă era interzis a se discuta în urmă cu trei, patru ani, este, a fost subiect de discuţie şi sunt convins că la rotativă va fi unul din oamenii care va fi pus în discuţie. La un moment dat erau foarte multe solicitări de veniri a dânsului în teritoriu, din partea oamenilor din organizaţii, din judeţe. De această dată, asta nu se întâmplă de două sau trei săptămâni, ci de două, trei luni, nu mai există această dorinţă sau acest aflux de solicitări să vină domnul Daea în teritoriu, ceea ce spune ceva”, a completat el. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

daeadaea rotativascandal fermieri
redactia

Alte stiri de interes