Drama unui mare actor: s-a internat în secret la o clinică de dezalcoolizare

Actorul şi regizorul american Ben Affleck le-a dezvăluit fanilor într-o postare pe Facebook că a fost internat în trecut la dezintoxicare pentru a se trata de alcoolism şi i-a mulţumit soţiei sale, Jennifer Garner, pentru sprijinul acordat, potrivit contactmusic.com.

Actorul a povestit că a participat la Gala Oscar 2017 alături de antrenorul său de dezintoxicare pentru a fi sigur că nu bea în timpul ceremoniei, Affleck dezvăluind că suferea de dependenţa de alcool. Vedeta, care a cerut ajutorul specialiştilor în 2001 pentru abuzul de alcool, a apărut ultima oară în public la gala Oscar, pe 26 februarie.

Affleck, care are trei copii alături de soţia sa Jennifer Garner, cu care s-a reîmpăcat recent, a descris că internarea sa secretă la respectiva clinică a fost „primul pas dintr-o lungă serie de etape în procesul de recuperare.”

Source: Drama unui mare actor: s-a internat în secret la o clinică de dezalcoolizare. ”Nu e nicio ruşine”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes