Sanatate

DSP București are call center COVID, după ce s-a descoperit că răspunde cu mare întârziere

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB) are, de joi, un call center la care bucureştenii pot suna când au nevoie de informaţii privind pandemia de coronavirus, dar pot fi şi îndrumaţi sau sfătuiţi în legătură cu infectarea cu virusului SARS-CoV-2.

Numărul unic este 021/9462 şi poate fi apelat în intervalul orar 8.00 – 22.00, de luni până duminică, anunţă DSP Bucureşti.

Estimarea iniţială arată că aproximativ 500 de apeluri urmează să fie primite în fiecare zi. Tocmai de aceea, programul a fost gândit pentru ca operatorii call center să poată gestiona problemele fiecărui apelant, având în vedere complexitatea cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, menţionează reprezentanţii DSPMB.

”Acest call center este un sprijin important pentru protecţia şi sănătatea bucureştenilor, dar, în acelaşi timp, reprezintă şi un ajutor în a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus în Bucureşti. Încurajez orice persoană care are nevoie de informaţii sau care are nevoie de ajutor în contextul îmbolnăvirii cu COVID-19 să ne apeleze cu încredere”, a declarat Oana Nicolescu, directorul DSPMB, citată de Realitatea Plus.

Call center-ul de la DSPMB a fost înfiinţat cu sprijinul Guvernului, Ministerului Sănătăţii şi al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Gheorghiţă, despre decesele din Norvegia: Nu există vreun semnal că ar exista cauzalitate între vaccinare și instalarea acestor decese

Daniela Arnăutu

Raed Arafat a dezvăluit câte luni vom avea imunitate după vaccin. La vară, fără condiţionări de carantinare

Mihnea Tudor

Medicul Gheorghiță: Recipisa pentru confirmarea programării nu este obligatorie la vaccinare

Gloria Pascu

Decizie: Iată cum pot ieși din carantină după 10 zile, în loc de 14, contacții direcți ai bolnavilor COVID-19

Daniela Arnăutu

Zeci de persoane au aşteptat la rând pentru a se vaccina împotriva COVID-19 la Institutul „Marius Nasta”

Gloria Pascu

Foarte mulți pacienți Covid, recuperați, dezvoltă alte afecțiuni cronice, iar unul din opt moare

Ionel Lăcătuș

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »