Duminică, de la ora 22:30, un nou sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Duminică, de la ora 22:30, un nou sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Sursa foto: Kanal D
Duminică, de la ora 22:30, un nou sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Sursa foto: Kanal D

Adrian Vasile, antrenorul CSM Bucureșți și al celei mai bune handbaliste din lume, selecționer al echipei naționale feminine de handbal, este invitatul acestei ediții de colecție.

Prima ediție a celui de-al treilea sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai” va aduce în fața publicului telespectator una dintre personalitățile sportului românesc, Adrian Vasile, antrenor de handbal la CSM Bucureșți.

În prezent, antrenor de handbal la una dintre cele mai iubite echipe de handbal româneșți, CSM București, Adrian Vasile a ocupă și funcția de selecționer al naționalei feminine. Până a ajunge antrenorul celei mai bune handbaliste din lume, Cristina Neagu, a ocupat și funcțiile de antrenor secund, preparator fizic și jucător al Clublui Steaua.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate lui Adrian Vasile, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere și să afle mai multe despre sportul care i-a guvernat acestuia întreaga viață.

“Va ajută titlul de cel mai sexi antrenor?”, “Cât de greu se lucrează cu femeile?”, “De ce e mai importantă apărarea decât atacul?”, “A fost Cristina Neagu adevăratul antrenor al naționalei de handbal?”, “Cum e să-ți antrenezi iubita?”, “Ați fost plătit cu 1000 de Euro pe zi?”, “Ce loc merită România în handbalul feminin?”, “Sunteți greu de concediat?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Adrian Vasile în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, de la ora 22:30, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaidenise rifai
redactia

Alte stiri de interes