După 10 ani: Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au divorțat de tot

Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger şi-au finalizat divorţul, după zece ani, a decis un judecător marţi la Los Angeles, scrie revista Rolling Stone.

Shriver, jurnalistă, filantroapă şi membră a familiei Kennedy, a intentat divorţ împotriva starului din „Terminator” în iulie 2011, la scurt timp după ce s-a aflat că este tatăl unui copil cu o angajată care a lucrat în casa familiei din Brentwood.

Înainte de a transmite acordul final pentru aprobarea sa, marţi, Shriver şi Schwarzenegger au convenit să colaboreze cu un judecător privat, Scott Gordon, fost judecător al Curţii Superioare din zona Los Angeles, care a prezidat divorţurile dintre Britney Spears şi Kevin Federline şi Demi Moore şi Ashton Kutcher.

Shriver, 66 de ani, şi Schwarzenegger, 74 de ani, s-au căsătorit în 1985 şi au patru copii.

În mai 2011, la scurt timp după ce Schwarzenegger şi-a încheiat ultimul mandat de guvernator al Californiei, Los Angeles Times a dezvăluit pentru prima dată că are un fiu secret cu Mildred Patricia Baena, angajată de multă vreme. Înregistrările judecătoreşti au arătat că Baena l-a născut pe Joseph la doar o săptămână după ce Shriver l-a născut pe fiul cel mic, Christopher, în 1997.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arnold schwarzeneggerdivort schwarzenegger
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes