După ce a făcut minuni în poarta naționalei, Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga

După ce a făcut minuni în poarta naționalei, Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga
După ce a făcut minuni în poarta naționalei, Florin Niţă şi-a prelungit contractul cu Sparta Praga

Florin Niţă, titularul din poarta naționalei României, şi-a prelungit, marţi, contractul cu echipa Sparta Praga până în vara anului 2023, a anunţat clubul ceh.

    <ins class="adsbygoogle"
         style="display:block; text-align:center;"
         data-ad-layout="in-article"
         data-ad-format="fluid"
         data-ad-client="ca-pub-3383227657537688"
         data-ad-slot="7672486097"></ins>
    <script>
         (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
        </script>

“Din iarna anului 2018, când a intrat prima dată în vestiarul Spartei, Florin Niţă ne-a salvat de multe ori pielea cu intervenţii importante în meciuri importante. În amintirea noastră recentă, cu toţii avem imaginea penaltiului apărat la sfârşitul meciului câştigat în februarie, la Olomouc. Şi acum suntem bucuroşi să anunţăm că vom continua să vedem intervenţii similare! Florin Nita rămâne unul dintre noi, rămâne spartan! El şi-a prelungit contractul până în 2023”, a precizat clubul, pe site-ul oficial.

“Este un pas mare pentru mine şi pentru familia mea şi sper să continui cu performanţe similare. De asemenea, am discutat despre decizia de a continua cu familia mea şi sunt foarte fericit să rămân la Sparta încă doi ani”, a spus Niţă, după semnarea contractului.

În vârstă de 33 de ani, internaţionlul român a mai evoluat la Concordia Chiajna şi FCSB. El a devenit portarul primei reprezentative după ce Ciprian Tătăruşanu şi Sliviu Lung jr. s-au retras de la echipa naţională.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

contract florin nitaflorin nitaflorin nita sparta praga
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes