După legile votate miercuri în Parlament, Florin Cîțu susține că ”PSD se comportă ca o grupare teroristă”

Majoritatea PSD-ALDE-Pro România a votat miercuri pentru anularea ordonanței de urgență a Guvernului Orban de prorogare a termenului de intrare în vigoare a majorării alocațiilor pentru copii, ceea ce face ca acestea să fie dublate de îndată, dacă președintle Iohannis va promulga legea.

Creșterea aceasta a cheletuielilor bugetare, cu 2 luni înainte de o altă prognozată creștere cauzată de o altă lege PSD, cea de majorare cu 40% a pensiilor, l-a făcut pe Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, să reacționeze:

Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici.
PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.
Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenariile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).
Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.
Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.
PSD se comportă că o grupare teroristă.
Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia”, a scris ministrul Finanțelor Florin Cîțu, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cheltuieli bugetareflorin citulegi pesedistepsd grupare terorista
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes