Guvern

După legile votate miercuri în Parlament, Florin Cîțu susține că ”PSD se comportă ca o grupare teroristă”

Majoritatea PSD-ALDE-Pro România a votat miercuri pentru anularea ordonanței de urgență a Guvernului Orban de prorogare a termenului de intrare în vigoare a majorării alocațiilor pentru copii, ceea ce face ca acestea să fie dublate de îndată, dacă președintle Iohannis va promulga legea.

Creșterea aceasta a cheletuielilor bugetare, cu 2 luni înainte de o altă prognozată creștere cauzată de o altă lege PSD, cea de majorare cu 40% a pensiilor, l-a făcut pe Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, să reacționeze:

Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici.
PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.
Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenariile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).
Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.
Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.
PSD se comportă că o grupare teroristă.
Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia”, a scris ministrul Finanțelor Florin Cîțu, pe Facebook.

Alte știri de interes

Legea care prevede redeschiderea pieţelor a fost atacată la CCR de către Guvern

Gloria Pascu

Ludovic Orban, mesaj pentru pelerinii la Peștera Sfântul Andrei

Mihnea Tudor

Meseria e brăţară de aur! Ludovic Orban: Trebuie să refacem acest învăţământ tehnic şi profesional

Mihnea Tudor

Şeful Statului Major al Apărării testat pozitiv la COVID-19. Ministrul Nicolae Ciucă a intrat în izolare la sediul Ministerului, urmând a fi retestat

Mihnea Tudor

Adrian Oros, testat pozitiv la Covid-19. Este al patrulea ministru cu coronavirus

Mihnea Tudor

Ludovic Orban versus ÎPS Teodosie: Sfatul meu sincer…

Saghin Cristian

Vaccin anti-Covid. Cîţu anunță plata a peste 10 milioane de euro, avans către Uniunea Europeană

Saghin Cristian

Predoiu, despre decizia instanţei italiene în cazul Săvulescu: Ce m-a uimit pe mine a fost că s-a schimbat modalitatea de executare a pedepsei

Saghin Cristian

Violeta Alexandru are coronavirus

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »