După o săptămână, 18 mii de voturi, în campania finală de vot de pe www.destinatiaanului.ro

După o săptămână, 18 mii de voturi, în campania finală de vor de pe www.destinatiaanului.ro
După o săptămână, 18 mii de voturi, în campania finală de vor de pe www.destinatiaanului.ro

Peste 18 mii de voturi au fost deja înregistrate pe platforma www.destinatiaanului.ro, la o săptămână de la începerea campaniei. În fiecare sâmbătă, telespectatorii pot vedea la Prima TV, de la 17.30, emisiunea Destinația anului și pot vota cele 6 destinații finaliste. 

Cele peste 18.000 de voturi contabilizate în dreptul acestora în mai puțin de o săptămână de la demararea competiției au depășit numărul total de voturi din etapa nominalizărilor. 

Prima TV prezintă, în fiecare sâmbătă de la 17.30, în emisiunea Destinația anului, cele 6 regiuni finaliste: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Oradea și Țara Maramureșului. În episoade dedicate, telespectatorii pot vedea frumusețea locurilor și a oamenilor și își pot vota preferații până pe 29 August. Votul publicului contează pentru 50% din punctajul final, restul de 50% va fi stabilit de  un juriu format din 2 echipe de exploratori (Valize Vesele și Romanian Thrills) și 3 experți în turism și branding de destinație (Raluca Jianu – www.epicvisits.com, Felix Tătaru și Cezar Dumitru – www.imperatortravel.ro)

Acolo unde sunt pasiuni mari, apar și surprize. Mobilizarea pasionaților de călătorii cât și a celor care se mândresc cu orașul sau regiunea lor este de lăudat iar votul este abia la început. Rezultatele sunt stranse, suspansul se va mentine pana in ziua finală a votului. Platforma www.destinatiaanului.ro a atras mai multe zeci de mii de vizitatori, pentru a se informa despre destinatiile Romaniei si pentru a-si vota preferata. Peste 20% din vizite provin din afara Romaniei: Marea Britanie, Italia, Germania sau SUA.

Primele două ediții ale emisiunii Destinația anului pot fi revăzute pe www.primaplay.ro. Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe www.destinatiaanului.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

destinatia anuluirecord voturi
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes