După primul joc de Imunitate în această formulă, un membru al tribului Taino va pleca diseară acasă, la Survivor România!

Un membru al tribului Taino va pleca diseară acasă, la Survivor România! Sursa foto: Pro Tv
Un membru al tribului Taino va pleca diseară acasă, la Survivor România! Sursa foto: Pro Tv

Mulți nu se așteptau să ajungă atât de departe în competiție”, a spus aseară unul dintre concurenții care au reușit să treacă de primele etape ale show-ului și să atingă borna Unificării. Cu fiecare zi petrecută în show, toți demonstrează putere, capacitate de adaptare și dorință de a rezista până la final. Chiar dacă a mai rămas destul până la finalul drumului, Survivor România le oferă tuturor motivele necesare să înțeleagă de ce este cel mai puternic reality show!

Aseară, cei 13 membri ai tribului Taino au revenit pe terenul de joc în cea mai importantă probă a săptămânii: cea care le poate garanta un loc în perioada următoare în Survivor. După ce au aflat că unul singur va câștiga Imunitatea personală, a urmat și explicarea modului în care vor juca. Noul sistem a adus umăr la umăr foști colegi de echipă, băieți și fete sau oameni care s-au provocat de multe ori pe traseu. În final, într-o luptă extrem de echilibrată au ajuns Remus și Dan, fostul membru al echipei albastre având câștig de cauză de această dată.

Începutul Consiliului a adus o nouă surpriză din partea lui Daniel Pavel: ”purtătorul de colan participă la nominalizarea de grup”. Astfel, după un vot incredibil de apropiat, Carmen Grebenișan a devenit prima concurentă propusă spre întoarcerea acasă. Ei i s-a alăturat Remus Boroiu, numit de Dan Ursa.

Felicitări, Dan, foarte bine jucat. Asta dezvăluie adevăratul caracter”, a spus Remus după ce a aflat propunerea colegului său de trib. Carmen a admis că este surprinsă, dar că nici nu se simte pregătită să plece acasă: ”Dacă i-am inspirat și vor să mă vadă cât mai departe, să mă voteze”.

Aceste voturi au scos la iveală noile alianțe făcute în tribul Taino, iar diseară, Robert va oferi o declarație deloc surprinzătoare: ”Strategia noastră e să fie un vot comun al foștilor Războinici”. Se pare însă că toate aceste discuții vor conduce spre un conflict ce va cutremura întreaga echipă. De la cine vor porni și ce concluzii se vor trage, urmează să vedem.

Tot atunci, concurenții vor da o nouă luptă pe traseu: cea pentru Comunicare. Cum se vor face alegerile și cine se va impune de această dată, aflăm curând. Iar la final de seară vom descoperi pentru cine a decis publicul că show-ul a ajuns la final.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o ediție incredibilă cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

eliminare survivor grebenisan survivor
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes