E foame dă bani, băieți…

E foame dă bani, băieți… Opinie de Gabriela Ibens, Antwerpen
E foame dă bani, băieți… Opinie de Gabriela Ibens, Antwerpen

Ați observat că în fiecare zi există un subiect predilect care consumă vlaga, resursele verbale și intelectuale ale gospodinelor ușor scandalizabile gata oricând sa-și dea cu părerea, să emită judecați pe care nu le stăpânesc și nu le pot argumenta dar care sunt menite să le încoroneze cotcodăceala ?
Că Bordea, că Becali, că Bianca, că Voiculescu, că Bittman, nu contează, subiecte să fie, noi ne ridicam poalele în sus și începem sa facem vânt din ele! Devorăm oamenii așa cum ne devorăm destinele, cu rapacitatea celui care nu are altă noimă pe lume decât de a crea zumzetul inutil al bondarilor care fac zarvă sterilă lângă un stup adormit.

Subiectul mustos de astăzi este Loredana și a ei manea! Deja s-a creat viziunea publicului căruia i se prelinge pe bărbie zeama din hălcana de carne a subiectului aburind! MANEAUA LOREDANEI!
Că vaaaaaaaaai, săriți lumeeeeee! Ni s-a prostituat Divaaaaa!
Ce-aveți oameni buni? Ce nu e clar? Ce ar fi trebuit să vă explice femeia și cui ar fi trebuit să ceară voie să facă ceea ce a făcut? Ce nu înțelegeți?
Loredana este o cântăreață! Ea are o carieră pe care și-o face după cum crede de cuviință! Ea cântă pentru bani! Din asta trăiește!

LOREDANA ÎN SINE ESTE O AFACERE, UN BRAND, UN BUSINESS!

Ea a făcut exact ceea ce ar fi trebuit sa facă oricare dintre noi! A găsit o soluție de criză care nu numai că îi întreține businessul dar îl și propulsează într-o perioadă de “praf și secetă”. Nu s-a plâns, nu s-a jeluit, nu a cerut nimănui nimic! Face ceea ce știe ea să facă cel mai bine, cântă, dansează, CÂȘTIGĂ BANI! Găsiți compromițătoare asocierea? De ce? Pentru cine? Loredana este un “entertainer”. Un om care aduce bucurie celorlalți oameni. Că nu poate mulțumi pe toată lumea, asta este altceva, dar până una alta ea și-a atins și, înclin să cred, chiar depășit “targetul”. Toată lumea a înghițit subiectul, îl mestecă dizgrațios și toți vorbesc despre el, iar asta înseamnă promovare, iar în industrie asta înseamnă, ce credeți? Exaaact! BANI!!!

Un sfat pentru nostalgici: încercați să treceți de faza “Bună seara, iubito!” și de perioada când vă legănați grațios ca un gânsac de pe un picior pe altul in timp ce o strângeati în brațe pe Viorica dintr-a opta B in timp ce dansați “bluz” la Caminul Cultural! Gata! A trecut! S-a terminat! Lumea s-a mai schimbat!

Încercati să înțelegeți ca în timp ce voi vă mirați ca babele care își morfolesc colțul basmalei în timp ce îl admira pe popa cum le vorbește din strană despre “ghiavoli” și “ucide-l toaca” , alții își văd de treaba lor și va fac cu mâna de pe yacht, din Hawaii.

E foame dă bani, băieți! E foame dă bani.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

gabriela ibensloredana grozaloredana maneamanea loredanamaneaua loredaneiopinie gabriela ibens antwerpen
Gabriela Ibens
Gabriela Ibens este contributor pe site-ul stiripescurt.ro, romancă stabilită în Antwerpen, Belgia.

Alte stiri de interes