Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, învingătoare în ediția de ieri Chefi la cuțite. Chef Ștefan Popescu lansează o amuletă la battle-ul de diseară

Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, învingătoare în ediția de ieri Chefi la cuțite
Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, învingătoare în ediția de ieri Chefi la cuțite

Ieri seară, la Chefi la cuțite, battle-ul cu numărul 5 a fost câștigat de echipa lui Chef Richard Abou Zaki. Este a treia victorie obținută de tabăra juratului în confruntările sezonului 13, venită, de data aceasta, după jurizarea făcută de actorii din serialul Bravo, tată!. Diseară, ritmul în bucătăria show-ului culinar va fi năucitor – echipele vor avea de pregătit câte un preparat la fiecare 13 minute! Lucrurile se vor dovedi și mai complicate din momentul în care Chef Ștefan Popescu va folosi una dintre amuletele sale.

Ediția de ieri seară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență pe intervalul orar al emisiunii Survivor All Stars, obținând pe segmentul de public comercial 5.3 puncte de rating și 20.6% cotă de piață, în timp ce postul concurent ProTv a înregistrat 4.5 puncte de rating și 17.5% cotă de piață. Supremația pe același interval orar s-a păstrat și la nivelul publicului urban, cu 5.2 puncte de rating și 16.2% cotă de piață, Pro Tv înregistrând 5.1 puncte de rating și 16% cotă de piață.

Numărul 13 a inspirat din nou tema battle-ului de aseară, echipele având de preparat câte trei feluri de mâncare cu 13 straturi în total. Jurizarea actorilor din serialul Bravo, tată! a adus victoria tunicilor roz, cu șase farfurii. Concurenții din tabăra lui Chef Alexandru Sautner și cei din echipa verde au intrat astfel la proba eliminatorie, care nu a avut rezultatele așteptate pentru Chef Orlando Zaharia. Cea mai slabă farfurie, notată cu 9 puncte, i-a aparținut lui Bogdan Năstase, care a părăsit concursul. Penultimul loc a fost ocupat tot de un concurent în tunică verde, Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Chef Orlando, care a obținut doar 10 puncte. ”Știu că l-am dezamăgit pe Chef. Este un dezastru, fiind cuțit de aur, să iei 10 puncte. Tot ce e sub 15 puncte nu se acceptă pentru mine”, a declarat Alexandru Săbădeanu. ”Îmi pare rău că pleacă Bogdan. Din partea mea are tot respectul și chiar este un exemplu de urmat pentru felul cum a evoluat în competiție, fiind un om care știe să creadă în șansa lui”, a spus Chef Orlando.

Diseară, jocul desfășurat înaintea battle-ului va avea ca recompensă un avantaj foarte important, dar și proba va fi una pe măsură: ritmul la bancurile de lucru se va intensifica, pentru că echipele vor avea de pregătit câte un preparat la fiecare 13 minute, timpul total fiind de 65 de minute. Rezultatele cursei gastronomice vor fi savurate pe îndelete de muzicienii din Taraful Clejanilor, invitați la degustarea decisivă. Iar dacă aseară, Chef Ștefan Popescu a gătit timp de 15 minute alături de echipa lui Chef Orlando, care a primit acest avantaj câștigând concursul de la început, de data aceasta juratul va păși în ringul culinar cu o altă surpriză. Chef Popescu va lansa în joc una dintre amuletele din arsenalul său. ”Am și eu o strategie, nu doar ei. Și iată că, deși nu am echipă, apăs și eu butonul roșu!”, a punctat juratul. Despre ce este vorba și cum se va desfășura battle-ul telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amuleta richardchef richardchefi la cutite
redactia

Alte stiri de interes