Echipele de negociere încep, marţi, să discute despre uniformizarea programelor de guvernare PNL – PSD

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat, marţi, că echipele de negociere ale PSD şi PNL vor începe să discute despre uniformizarea programelor de guvernare, alături de UDMR şi reprezentanţii minorităţilor. Întrebat dacă PSD ar putea renunţa şi la funcţia de premier şi la Ministerul Finanţelor, Ciolacu a afirmat: ”Eu cred că nu se poate aşa ceva”.

”Astăzi se va face cred că echipa care să înceapă să uniformizeze cele două programe de guvernare, ale PNL şi PSD, dar va fi o întâlnire şi cu UDMR şi minorităţile, fiindcă această alianţă va fi formată, dacă se reuşeşte, din PSD, PNL, UDMR şi minorităţi”, a declarat, marţi, Marcel Ciolacu.

Întâlnirea dintre echipele PNL şi PSD va avea loc la Parlament, la ora 13.00.

Întrebat despre negocieri, Ciolacu a precizat că trebuie respectată ponderea parlamentară.

”Să respectăm ponderile parlamentare, fiindcă nu există niciunde în lume o altfel de măsură”, a mai declarat Ciolacu.

Întrebat dacă este posibil ca PSD să cedeze funcţia de premier şi Ministerul Finanţelor, liderul PSD a afirmat: ”Eu cred că nu se poate aşa ceva”.

PNL şi PSD vor demara oficial negocierile pentru formarea viitorului guvern comun marţi la ora 13:00, la Palatul Parlamentului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

guvern psd pnl incepere negocieri negocieri guvern
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes