Eddie Van Halen a murit

Eddie Van Halen a murit
Eddie Van Halen a murit

Vedeta rock Eddie Van Halen a murit la vârsta de 65 de ani după o lungă luptă cu cancerul de gât care a evoluat către creier.

Vedeta rock Eddie Van Halen a murit marți la vârsta de 65 de ani.

Chitaristul și cofondatorul trupei din anii optzeci, Van Halen, lupta împotriva cancerului de gât de peste un deceniu. A murit la Spitalul St. Johns din Santa Monica, California, având-o pe soția sa, Janie, lângă el, potrivit TMZ.

„Nu-mi vine să cred că trebuie să scriu asta, dar tatăl meu, Edward Lodewijk Van Halen, a pierdut lunga și greaua luptă cu cancerul, în această dimineață”, a spus fiul său Wolfgang Van Halen într-un tweet.

Eddie a avut o scădere bruscă a stării de sănătate în ultimele „72 de ore”, potrivit TMZ. S-a aflat că cancerul la gât i-ar fi ajuns în creier, precum și în alte părți ale corpului. Veteranul rocker, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu aproape 20 de ani și făcea naveta între Statele Unite și Germania pentru tratament.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Eddie Van Halen a murit Van Halen Van Halen a murit Van Halen deces
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes