Ediție de colecție “Te cunosc de undeva!”, in memoriam Cornelia Catanga, Gabi Luncă și Nelu Ploieșteanu – FOTO

Ediție de colecție “Te cunosc de undeva!”, in memoriam Cornelia Catanga, Gabi Luncă și Nelu Ploieșteanu
Ediție de colecție “Te cunosc de undeva!”, in memoriam Cornelia Catanga, Gabi Luncă și Nelu Ploieșteanu

“Te cunosc de undeva!” îşi va aminti în această seară de cei trei mari artişti de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, Gabi Luncă şi Nelu Ploieşteanu, invitaţi de-a lungul anilor în repetate rânduri pe scena trasformărilor. 

Unul dintre momentele de aur care vor fi difuzate în această seară este cel în care Maria Buză, transformată în Ioana Radu, cântă alături de maestrul Nelu Ploieşteanu melodia “Dealu-i deal şi valea-i vale. Se întâmpla în finala sezonului 6 “Te cunosc de undeva!”, atunci când Nelu Ploieşteanu a transformat-o pe Maria Buză în marea câştigătoare a sezonului. 

Un alt moment de colecţie este duetul Cornelia Catanga- Pepe. Cei doi au cântat un potpuriu lăutăresc în ediţia specială de Paşte a anului 2013. Atunci realizatorii show-ului au făcut posibilă apariţia pe scenă a două Cornelia Catanga identice, Pepe fiind cel care s-a transformat în celebra cantăreaţă. 

Seria momentelor in memoriam celor trei mari artişti ai muzicii româneşti cuprinde şi singura apariţie de la Te cunosc de undeva! a marii artiste Gabi Luncă, alături de Bianca Sârbu, nepotul ei, renumitul muzician Emy Drăgoi şi taraful Silvian Voicu. Se întâmpla în finala sezonului 11, atunci când echipa Te cunosc de undeva! a făcut posibilă revenirea pe scena televiziunii a marii artiste. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cornelia catangagabi luncain memoriamnelu ploiesteanute cunosc de undeva
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes