Elena Udrea a lămurit celebrul gest cu degetul la nas, făcut în Parlament

Elena Udrea a fost prima invitată a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, de marți seara, de la Kanal D.

Elena Udrea a surprins, acum 5 ani, când colegii din Parlament, au aruncat-o în brațele DNA și au încuviințat că poate fi reținută și arestată, printr-un gest făcut după declarația prin care le cerea să nu încuviințeze trimiterea sa după gratii. Atunci, Udrea a dus degetul la nas și a făcut gestul care a stârnit numeroase interpretări.

Deși fostul ministru a explicat pe Facebook, a doua zi, ce a însemnat acel gest, la Kanal D, Udrea a fost mai explicită, în emisiunea Denisei Rifai, spunând că destinatarul gestului era concubinul său din acea vreme:

”Față de marea majoritate a oamenilor sunt o femeie bogată. Am suficient cât să mă simt bine, să am o viață liniștită cu copilul meu. Tind să fac afaceri și să sporesc averea familiei.

Semnul meu era pentru partenerul meu din acea vreme. Mi-a dat mesaj: “Te văd la televizor”. Era copiat de la Celine Dion și soțul ei. Am stabilit să procedăm la fel, atunci am decis să îl fac, ca să știe că eu sunt bine“, a explicat Elena Udrea.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai cui i-a facut gestul cu degetul la nas elena udrea deget la nas elena udrea kanal d udrea deget nas concubin
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes