Eliminare la Survivor România! Xonia a plecat din show-ul care a fost lider absolut de audiență, marți

Xonia apărăsit Survivor România
Xonia apărăsit Survivor România

După o primă săptămână petrecută în Republica Dominicană, RĂZBOINICII și FAIMOȘII au avut parte, aseară, de ultima provocare a săptămânii, în jocul pentru recompensă, dar și de primele emoții cauzate de Consiliul de eliminare.

Chiar dacă la începutul jocului, Războinicii și-au pierdut un coleg de echipă care a decis că nu poate face față competiției, aceștia s-au remontat rapid și au reușit să obțină cea de-a treia victorie consecutivă, demonstrând că au o forță reală și o dorință imensă de reușită.

Cu moralul deja scăzut după trei înfrângeri, FAIMOȘII s-au văzut nevoiți să revină la Consiliu pentru a afla rezultatul votului celor de acasă. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia s-au confruntat cu emoții uriașe, iar cea din urmă a devenit prima concurentă eliminată din competiție. Cu lacrimi în ochi, aceasta și-a luat la revedere de la colegi și va reveni curând la confortul de acasă.

Survivor, lider de audiență

Seara care a adus și prima eliminare în show-ul Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:26. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.1 puncte de rating și 31% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.9 puncte de audiență și 19.4% share. De-a lungul difuzării, 2.1 milioane de românii au trăit cu sufletul jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:45, aproape 3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

22 de concurenți continuă lupta, iar provocările sunt tot mai mari. Acum au înțeles că pentru a rezista în competiție trebuie să-și depășească orice teamă și să-și amintească că nimic nu este imposibil!

SURVIVOR România revine pe PRO TV cu ediții senzaționale duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

eliminare survivor survivor romania xonia xonia a plecat xonia survicor
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes