Elon Musk încearcă să cumpere Twitter. Ofertă uriașă!

Elon Musk încearcă să cumpere Twitter. Ofertă uriașă!
Elon Musk încearcă să cumpere Twitter. Ofertă uriașă!

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, s-a oferit să cumpere Twitter pentru 41,39 miliarde de dolari, se arată într-un document de reglementare depus joi.

Prețul oferit de Musk, de 54,20 dolari pe acțiune, reprezintă un plus de 38% față de prețul de închidere al acțiunilor Twitter de la 1 aprilie, ultima zi de tranzacționare înainte să se afle că cel mai bogat om din lumea cumpărat 9% din rețeaua de socializare.

Anunțul că Musk a cumpărat 9,2% din Twitter pentru 2,9 miliarde de dolari a fost făcut pe 4 aprilie, acțiunile companiei sărind cu 26%. Musk postează des pe Twitter, unde are milioane de urmăritori.

Musk trebuia să preia un post de membru în consiliul de administrație al companiei, dar luni Twitter a anunțat că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Elon Musk a mai anunțat că oferta, în numerar, este „cea mai bună, dar și cea finală”, adăugând că, dacă nu este acceptată, va trebui să-și reconsidere poziția ca acționar.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

elon muskelon musk twittermuskoferta twitterpreluare twitter
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes