Special

Emi Pian, ucis de rivali – Bogdan Berechet, șeful poliției Capitalei, anunţă dispozitive speciale de mascaţi şi jandarmi

Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anunţat, marţi, instituirea unor dispozitive speciale de poliţişti de ordine publică, mascaţi şi jandarmi în urma uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian. Berechet a precizat că unitatea pe care o conduce face față unor astfel de cazuri.

„Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale. De asemenea, avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, a spus Bogdan Berechet într-o declaraţie de presă la sediul Poliţiei Capitalei, potrivit Agerpres.

Acesta a precizat că forțele de ordine ale Bucureștiului fac față acestor situații agresive.

„Chiar daca situatia nu ne pune intr-o lumina pozitiva, avem capacitatea de a gestiona astfel de situatii”, a declarat comandantul poliției bucurestene.

El a precizat că niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, iar Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să perturbe ordinea publică.

„Asiguram cetatenii din Bucuresti ca situatia este sub control. Niciun cetatean de buna credinta nu trebuie sa se simta in pericol, suntem aici pentru siguranta dumneavoastra si a familiilor dumneavoastra”, a declarat, marți, șeful Politiei Capitalei, Bogdan Berchet.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marți dimineață, în timpul unei confruntări violente cu membrii unei bande rivale. Deși avea doar 39 de ani, Emi Pian era unul dintre cei de temuți interlopi din România. Potrivit primelor cercetări, ucigașul lui este interlopul cunoscut sub numele de Napi.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Tribunalul Bucureşti anulează diploma de doctor a lui Darius Vâlcov

Mihnea Tudor

Călin Popescu Tăriceanu, după mai multe ore la DNA: Suspect în dosarul de luare de mită

Mihnea Tudor

Nicuşor Constantinescu, trimis în judecată de DNA într-un nou dosar

Mihnea Tudor

Liviu Dragnea, la sediul DNA în legătură cu vizita pe care a făcut-o în SUA în 2017

Mihnea Tudor

Alina Bica rămâne cu 4 ani condamnare pentru corupție. ÎCCJ respinge definitiv recursul în casaţie

Saghin Cristian

UPDATE: Decizia CCR privind contestația Guvernului PNL pe majorarea pensiilor cu 40%

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »