Emil Boc a făcut genuflexiuni pentru un bilet gratuit pentru transportul public – VIDEO. Biletul de sănătate a revenit la Cluj-Napoca

Emil Boc a făcut genuflexiuni pentru un bilet gratuit pentru transportul public
Emil Boc a făcut genuflexiuni pentru un bilet gratuit pentru transportul public

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a făcut genuflexiuni la staţia sportivă smart din centrul municipiului, pentru un bilet gratuit pentru transportul public. El a făcut un gest similar anul trecut, pentru a încuraja oamenii să facă mişcare.

După succesul înregistrat anul trecut, «Biletul de sănătate» a revenit la Cluj-Napoca în staţia Memorandumului Sud. În fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni la staţia sportivă smart, primeşti un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile“, a scris Emil Boc, joi, pe Facebook.

El a adăugat că “Staţia de sănătate” are ca obiectiv încurajarea tuturor la mişcare pentru a găsi împreună modalităţi de introducere a sportului în rutina zilnică, într-un mod simplu şi plăcut.

“După cele peste 1 milion de genuflexiuni şi peste 55.000 bilete emise gratuit pentru clujeni, ne dorim ca în acest an să depăşim această performanţă care promovează atât sportul, cât şi mobilitatea sustenabilă”, a arătat primarul din Cluj-Napoca.

În septembrie anul trecut, Emil Boc a făcut un gest similar, când staţia similară a fost montată în acelaşi loc, tot în cadrul SportsFestival.

VIDEO Emil Boc genuflexiuni

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bilet de sanatate bilet gratuit boc genuflexiuni cluj napoca Emil Boc genuflexiuni pentru bilet
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes