Emil Boc aruncă bomba: “Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale”

Emil Boc aruncă bomba: “Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale”
Emil Boc aruncă bomba: “Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale”

Fostul premier al României, și actual edil al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc,a afirmat că Florin Cîțu are toate șansele să câștige alegerile prezidențiale din 2024. De asemena, Boc, aflat în tabăra lui Cîțu în cursa pentru șefia partidului, a  lansat  o serie de  critici la adresa lui Ludovic Orban, actualul președinte al PNL.

„Îmi doresc o Românie de mâine astfel încât românii să trăiască la fel ca europenii. Cei care au plecat să se întoarcă. Pentru asta avem nevoie de o Românie liberală.

Florin Cîțu a demostrat și ca ministru al Finanțelor și o demonstrează în fiecare zi. Amprenta sa la PNRR se vede la el. Ca și fetele mele să nu plece din țară. Sunt bani pentru infrastructură, legarea țarii. Cel mai important e alocarea pentru educație: 4 miliarde. Nimeni nu o să reușescă fără educație. O societate mai educată o să fie mai tolerantă. De asemenea, fondul local pentru dezvoltare digitală.

Florin Cîțu face ceea ce trebuie pentru România, cât și pentru partid.

Florin Cîțu e un posibil candidat la prezidențiale. Eu preconizez că pentru 2024 cu Orban o să intrăm în opoziție. Eu apreciez că domnia sa (n.r.: Ludovic Orban) și-a epuizat rezervorul politic pentru a duce mai mult. Ultimele alegeri ne-au arătat că mergem în jos. Cu Florin Cîțu avem această șansă. În 2024 nu ne vor vota doar cei din partid, ci oamenii.

E firesc ca un președinte de partid să fie și candidat la alegeri. Acele alegeri vor seta România pentru 10 ani.

Eu vorbesc de mine: am fost 7 ani președinte de partid, l-am dus la 33% în parteneriat cu Băsescu… Cred că nu pot reprezenta o locomotivă pentru PNL. Cred că e timpul pentru alți oameni să ducă ștafeta mai departe”, a declarat Emil Boc, la Digi24.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Emil Bocflorin cituposibil candidat prezidentiale PNL
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes