Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a fost mutată! Modificări în grila Kanal D

Cateva modificari importante vor avea loc in perioada imediat urmatoare in grila Kanal D. Incepand de saptamana viitoare, serialul turcesc “Nehir” va fi difuzat doua zile pe saptamana, in fiecare luni si marti, de la 22:30, imediat dupa productia “Doctorul minune”.

Tot de saptamana viitoare, din 12 septembrie, seria de interviuri memorabile, cu personalitati din diverse domenii de activitate, de la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, va putea fi urmarita in fiecare duminica, de la ora 22:00.

Luni, 6 septembrie, incepe un nou sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”. Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea show-ului, este gata sa poarte noi perechi de concurenti in a-si gasi sufletul pereche, in cel de-al patrulea sezon al emisiunii ce va fi difuzata de luni pana vineri, de la 11:00 si 17:00, si in fiecare sambata, de la 16:00 si 19:00. Finala celui de-al treilea sezon, care isi va desemna castigatorii, in direct, va fi difuzata duminica, 5 septembrie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D.

Reamintim ca miercuri, 8 septembrie, de la ora 22:30, telespectatorii vor putea urmari premiera celui de-al saptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici, la Kanal D. Emisiunea cu si despre stil va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la ora 22:30, si sambata, de la ora 22:00.

Sambata, 11 septembrie, la ora 20:00, emisiunea “O noua sansa” va debuta la Kanal D. Andreea Mantea le va aduce telespectatorilor Kanal D emoția regăsirii, a iertării și a poveștilor de viață pline de înțelesuri profunde.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifai denise rifai denise rifai duminica Kanal D
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes